ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Türken wollen ins Parlament (Zusammenfassung unten)

Veröffentlicht: September 14, 2009 von xryshavgi in Politik
Schlagwörter:, , , , ,

Το ξεπούλημα της Ελλάδος είναι άνευ προηγουμένου. Το ανθελληνικό κράτος σε συνεργασία με την εκκλησία, τους Εβραίους και τους ΜογγολόΤουρκους, έχει φροντίσει ιδιαίτερα για αυτό το εθνικό ξεπούλημα. Μετά το πούλημα της Κύπρου, των Ιμίων, της Ίμβρου, της Τενέδου, της Βορείου Ηπείρου, το ζήτημα με το όνομα Μακεδονία κλπ κλπ, σειρά έχει η δυτική Θράκη. Είναι γνωστό τοις πάσι, πως για να βρείς Έλληνα εκεί πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση, να γίνει κάποιο θαύμα, να γκρεμιστεί κανένας φούρνος. ΟΛΗ η Βόρειος Ελλάδα, και συγκεκριμένα η Θράκη αποικείται από ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Όποιος έχει βρεθεί εκεί είδε και γνωρίζει. Εμείς δεν μασάμε περί «τουρκικής μειονότητας», εδώ μάλλον κολλάει καλύτερα η φράση «ελληνική μειονότητα». Ελληνική μειονότητα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος.

 Και μιας και με τα μογγολάκια-τουρκάκια η κυβέρνηση της Ελλάδος τα πάει μια χαρά, είπε να τους βάλει και στην ελληνική βουλή. Γνωρίζουμε πως η ελληνική βουλή έχει Τούρκους, Εβραίους, τουρκόφιλους, ανθέλληνες και εβραιόφιλους, αλλά πόσο απύθμενο θράσος πρέπει να έχεις για να βάζεις δηλωμένο Τούρκο να σε εκπροσωπήσει;;;  Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να υποδέχεσαι έναν πιθηκοειδή Τούρκο, να τον χειροκροτάς, να τον αφήνεις να αγορεύει για τα δήθεν δικαιώματα της δήθεν μειονότητας της ράτσας του σε ελληνικά εδάφη; Και εάν εσύ μογγόλε Τούρκε Καρά-αμάν-αλή, πείθεις τον εαυτό σου μιλώντας για Έλληνες μουσουλμάνους και για μουσουλμανικές μειονότητες, μάθε πως εμάς δεν μας πείθεις. Σε έκανε δημοσίως ρόμπα ο υποψήφιος βουλευτής σου, μιλώντας για ΤΟΥΡΚΟΥΣ της Θράκης. Εσύ μπορείς να πιπιλάς ακόμα την καραμέλα για Έλληνες μουσουλμάνους. Γκε γκε μακάκες της ανθελληνικής Βουλής;

  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΒΟΥΛΗΣ

Οι μογγόλοι ξεσπαθώνουν μέσα στην Ελλάδα με τις ευλογίες της Εταίρας Αθήνας.

 ΟΡΧΑΝ ΧΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΗΜ υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στην Ξάνθη: «ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ». (ΣΗΜ: Και προσοχή. Δεν λέει Μουσουλμανική μειονότητα όπως λέγανε όλοι ως σήμερα, αλλά λέει ξεκάθαρα για Τούρκους, όπως και ο ίδιος άλλωστε δεν ντρέπεται να δηλώσει Τούρκος. Τα ακούς μακάκα Κωστάκη; Τα ακούω να λες.)

Μεταξύ άλλων λέει: «Από το 1983 συμμετέχω στα κοινά της τουρκικής μειονότητας. Επί 24 συνεχόμενα χρόνια δίνω αγώνα για την τουρκική Ένωση Ξάνθης. Επιπλέον δίνω αγώνα για να αναγνωριστεί η Τουρκική Ένωση Γυναικών Ροδόπης. Την τουρκική ένωση Ξάνθης και αυτή των γυναικών τις εκπροσωπώ και τις υπερασπίζομαι στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»

 ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΙ υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Εδώ και 8 χρόνια ασκώ την ιατρική. Εκτός τούτου, ήμουν για 5 χρόνια πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Έως σήμερα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της μειονότητας, είτε ως νομαρχιακός σύμβουλος είτε ως δημοτικός. Σήμερα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ξάνθης, και θα ήθελα να τονίσω πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να εκλεγεί ένας τουλάχιστον τούρκος βουλευτής. Αν εκλεγώ σας υπόσχομαι να εκπροσωπήσω επάξια την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης.».

 ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ψευδομούφτης Ξάνθης: «Θα σας πω κάτι που με πληγώνει. Στην Κομοτηνή σήμερα ένας αξιωματούχος της δυτικής Θράκης μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε τούρκο βουλευτή. Αυτό με πλήγωσε γιατί γίναμε τόσο προβλέψιμοι. Δεν φτάνει που μας αποκωδικοποίησαν οι γκιαούρηδες, μας κοροϊδεύουν και οι δικοί μας. Για να μη βγάλουμε τούρκους βουλευτές κάνουν πλάτες στον Σγουρίδη και στον Κοντό. Πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους χριστιανούς. Ας ψηφίσουμε Τούρκο και ας είναι ο χειρότερος! Μην κάνετε προπαγάνδα στους τούρκους υποψήφιους. Άλλωστε τι έχει κάνει για σας ο πραγματικός εχθρός, ο χριστιανός υποψήφιος… Αυτό που πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι ο Τούρκος μόνο με Τούρκο μπορεί να γίνει φίλος».

 ΟΡΧΑΝ ΑΧΜΕΤΟΓΛΟΥ πρόεδρος Τούρκικης Ένωσης Ξάνθης: «Γι’ αυτό κλείνω με μια φράση που πρέπει να γίνει η σημαία μας: Η Τούρκικη ψήφος σε Τούρκο».

  ΑΜΠΤΟΥΛΑΡΙΦ ΝΤΕΝΤΕ δημοσιογράφος: «30 χρόνια από το 1974 μέχρι το 2004, αν δείτε το πώς κατανέμονται οι τούρκικοι ψήφοι της Ξάνθης, θα διαπιστώσετε ότι έχουν μειωθεί δραματικά. Το 2004 φτάσαμε στην κορυφή δίνοντας 12,000 ψήφους στους μειονοτικούς υποψηφίους μας. Δηλαδή  από τους 33,000 ψήφους μόνο τους 12,000 δώσαμε στους μειονοτικούς. Δώσαμε 21,000 ψήφους στους ρωμιούς.  30 χρόνια επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Δηλαδή τουρκική ψήφος στον τούρκο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε τη δίνουμε στο γκιαούρη. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να μεταχειριστώ τη λέξη γκιαούρης. Ο μούφτης όμως όχι! Εδώ και χρόνια δίνουμε στους ρωμιούς ψήφους και μάλιστα σε ποιους τις δίνουμε;  Τις δίνουμε στο Σγουρίδη ο οποίος είχε προστατεύσει το μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκίας, τον αρχηγό του ΡΚΚ, Οτσαλάν. Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει χριστιανό! Θαυμάζω το ΡΚΚ ξέρετε γιατί; Διότι έχουν βάλει ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά. Εάν κάποιο μέλος λοξοδρομήσει το δέρνουν. Στα δικά μας τα χωριά ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες. Γιατί λοιπόν δεν τους απομονώνουμε κοινωνικά για να δούμε αν θα τολμήσουν για το Σγουρίδη, για τον Κοντό και για το μουνί της μάνας τους!».

 ΣΑΙΦ ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ μέλος τουρκικής ένωσης Ξάνθης: «Όλοι είμαστε ένα, τι ευτυχία να λες ότι είσαι Τούρκος!».

 (ΣΗΜ: Ο Άρειος Πάγος αποδέχεται τη χρήση του όρου «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», βάσει του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού. Ο αρεοπαγίτης Νικόλαος Κασαβέτης αποδέχεται τη χρήση του παραπάνω όρου καθώς και του όρου «Τουρκική Ένωση» από τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που κατοικούν στη Δυτική Θράκη. Καταλάβατε πρόβατα;;; Καταλάβαμε να λέτε.)

 Απόσπασμα από την εφημερίδα «Ο Χρόνος»

 «Κάτω από την σημαία του κρατιδίου της Δυτικής Θράκης που έβαλε στόχο «αμέτι – μουχαμέτι» να δημιουργήσει η Άγκυρα κατά το πρότυπο της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, εν μέσω Τούρκων ντυμένων με στολές πολεμιστών οθωμανών και τραγουδώντας ύμνους και παιάνες έγινε πριν μερικές μέρες η 9η γιορτή – πανηγύρι των «Τούρκων Δυτ. Θράκης» στην Προύσα.

Παρόντες πολλοί «Έλληνες πολίτες» και «πολίτες της Ε.Ε.»:

ο αντινομάρχης κ. Χατζηοσμάν, η νομαρχιακή σύμβουλος και αντινομάρχης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Γκ. Καραχασάν, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, η χήρα Σαδίκ, οι ψευτομουφτήδες Μετέ Ξάνθης και Σερίφ Ροδόπης, ο πρόεδρος της Ε.Τ.Ν. Κομοτηνής που καταργήθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου, Αδνάν Σελίμ, ο καταγόμενος από την Ροδόπη βουλευτής Προύσας Μουσταφά Ντουνέρ, ο Ερόλ Κιασήφογλου πρόεδρος του συλλόγου «Αλληλεγγύη» Δυτικοθρακιωτών και άλλων αιρωτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, κοινοταρχών, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσέλιδα του συλλόγου «Τούρκων Δυτικοθρακιωτών» ο κ. Κιασήφογλου διαβάστηκε και το μήνυμα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης όπου ακούστηκε και το όνομα του κ. Πετρίδη.

  Τί ζητούσαν οι Έλληνες πολίτες σ’αυτή την σύναξη των «Τούρκων Δυτικοθρακιωτών» που ζουν στην Προύσα;

Χθες, οι δύο Τούρκοι υπουργοί που παρέστησαν στο μνημόσυνο του Σαδίκ, αναφέρθηκαν με διασπαστικές τάσεις προς την μειονότητα ότι «Σας θεωρούμε κομμάτι του τουρκικού έθνους και όχι μειονότητα», ενώ κάποιος της συνοδείας φορούσε στο πέτο την γνωστή κονκάρδα των «αλύτρωτων» Δυτικοθρακιωτών με την Θράκη μέσα στο μισοφέγγαρο.

Η σημαία του «ανεξάρτητου κράτους» της Δυτικής Θράκης.

  Η σημαία του «ανεξάρτητου κράτους» της Δυτικής Θράκης.

Και για να μπει το κερασάκι στην τούρτα, ο μογγόλος Ερντογάν,

επισκέπτεται τους μογγόλους της Θράκης, και δηλώνει τα εξής:

 «Με την υπάρχουσα πολιτική βούληση οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας θα συνεχίσουν το έργο τους, το οποίο θα είναι αποδοτικό για τους δύο γειτονικούς λαούς. Εγώ πιστεύω ότι η Τουρκία και η Ελλάδα θα αποτελέσουν παράδειγμα σε αυτή την προσπάθεια για την εξέλιξη των σχέσεών τους για όλες τις χώρες της περιοχής. Θέλω να πω στα αδέλφια μου που ζούν εδώ, ότι πρέπει να εργασθούν για μία ισχυρή Ελλάδα. Είστε Έλληνες πολίτες, αλλά και ευρωπαίοι πολίτες και πρέπει να εργασθείτε για μία Ελλάδα ισχυρή, γιατί όσο πιο ισχυρή είναι η Ελλάδα, τόσο θα αυξάνεται και η δική σας ευτυχία. Από τη Θράκη θέλω να πω κάτι με ειλικρίνεια σε αυτούς που ζουν σε αυτό τον κόσμο, αλλά μακριά από την πραγματικότητα: Βλέπω τους ανθρώπους μόνο ως ανθρώπους, και πρέπει να παραμερίσουμε όλες τις ιδιαιτερότητες και το παρελθόν, να αφήσουμε την ιστορία στους ιστορικούς» τόνισε, και πρόσθεσε: «Τη Θράκη πρέπει να την δούμε βάσει του παραδείγματος της Γερμανίας, και να εμποδίσουμε εκείνους που επιχειρούν να οικοδομήσουν τείχη». Μιλώντας στα μέλη του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης είπε: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα διατηρήσετε την ιδιαίτερη ταυτότητά σας. Κανείς δεν γύρισε να σας ζητήσει να εγκαταλείψετε την τουρκική σας ταυτότητα», ωστόσο πρόσθεσε: «Να μην ξεχνάτε, όμως, ότι είστε πολίτες της Ελλάδας». 

 

(ΣΗΜ: Κάνε όρεξη μογγόλε σκύλε, ο καιρός  της τιμωρίας σας φτάνει. Θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα και τις βλασφημίες που διαπράξατε, θα αφανιστείτε σιχαμεροί μογγόλοι δια παντός από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΙΑ, οι Έλλην θα σας αφανίσουν οριστικά, περιμένετε και θα το δείτε.)

Το θερμό όπως πάντα καλωσόρισμα της Αθήνας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, καλωσορίζοντας τον Ερντογάν στη Θράκη, τόνισε: «Χθες και σήμερα η Ελλάδα και Τουρκία στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα προς τους δύο λαούς και προς την διεθνή κοινότητα. Ένα μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας που συντονίζεται με τον ευρωπαϊκό βηματισμό, της Ελλάδος αλλά και της φίλης Τουρκίας. Ένα μήνυμα που αναβλύζει κυρίως ανθρωπισμό, και πιστεύω ότι απευθύνεται στο μέλλον, εκπέμπεται από νέες γενιές πολιτικών, χαρακτηρίζεται από νέες νοοτροπίες και είναι βέβαιο ότι ανοίγει όχι μόνο για την περιοχή, όχι μόνο για τις χώρες μας, αλλά κυρίως για τους λαούς μας και τη νεώτερη γενιά τις καλύτερες προοπτικές». 

 

(ΣΗΜ: Ανθέλληνα μακάκα Στυλιανίδη, τολμάς και μιλάς για ειρήνη και φιλίες.  Αν οι νέες γενιές πολιτικών που λες αντιπροσωπεύονται από Κωστάκηδες και ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς, τότε οραματίζεσαι τη μεγάλη Τουρκία και όχι την Ελλάς. Καλύτερα να πεις τις μπουρδολογίες σου εκεί, μπορεί και να σε πιστέψουν. Όσο για τον ανθρωπισμό, πήγαινε μίλα για ανθρωπισμό σε εκείνους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους. Πήγαινε άσε και κανένα στεφάνι στον πισωγλέντη τον Κεμάλ όπως έκανε ο προδότης ο Καραμανλής.) 

 Και ενώ οι Τούρκοι επεμβαίνουν όλο και περισσότερο, ενώ η Ελλάς συρρικνώνεται,

αντί να βγούν οι Έλληνες (αλήθεια που είστε;) να ξεσηκωθούν, κοιμούνται όπως πάντα.

  

ΘΑ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ;

ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ;

ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ;

ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ;

ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;

ΓΙΑ ΣΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΛΥΦΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.

ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ, ΤΗ ΦΩΝΗ, ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,
ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Eine kurze Zusammenfassung:

Hier geht es um verschiedene Türkische „Politiker“ die Mitglieder von führenden Parteien Griechenlands (PASOK, ND usw.) sind.  Die wollen gewählt werden und verbieten ihre eigenen Landsleute in Griechenland (in diesem Fall in Xanthi), das diese Griechen wählen! Ihre Aussage sind u.a.: Türke darf nur Türke wählen (Η Τούρκικη ψήφος σε Τούρκο). Andere sagen Folgendes: Zum Teufel mit dem Türken der einen Christen wählt! (Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει χριστιανό). Und das in einem Demokratischen Land in Europa, nämlich in Griechenland!

Deshalb sage ich nur eins,

TÜRKEN RAUS AUS GRIECHENLAND!!! NIEDER MIT DEN MOSLEMS!!!

daxtilo

Quelle: http://www.omada-epsilon.com/

Advertisements
Kommentare
  1. Terminator sagt:

    gamiseta patrida gamiseta! Emeis i Ellines tha fame to eafto mas! Poulame ta teledtea mas edafi kai rouxa…

  2. TurkoGamias! sagt:

    GAMO TO SPITI TOUS KAI TIS MANES OLON TON TOURKON!!!! TOURKOS KALOS MONO NAIKROS!!! AIMAI KAI TIMH!!!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s